Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Portakallı Çikolatalı Cupcake

Portakallı Çikolatalı Cupcake

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
portakalli-cikolatali-cup-cake.jpg

Portakallı Çikolatalı Cupcake Tarifi İçin Malzemeler

• 2 adet yumurta
  • 1.5 bardak toz şeker
  • 1 su bardağı süt
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 portakal kabuğu rendesi
  • 50 gr kakao
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • Aldığı kadar un

Portakallı Çikolatalı Cupcake Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle yumurta ve şekeri güzelce çırpıyoruz, ardından sıvıları ekliyoruz.Çırpıyoruz .
  2. En son kakao, vanilya ,portakal kabuğu, kabartma tozunu ekliyoruz.
  3. Aldığı kadar un ekleyip keklerimizi çırpmaya devam ediyoruz.
  4. İstediğiniz kalıpta yapabilirsiniz ben kapsül kek kalıpları kullandım .
  5. 180 derece fırında pişiriyoruz.
  6. Pişen kekimizi istediğimiz gibi süsleyebiliriz ben çikolata eritip sıktım .
  7. Üzerlerine ve portakal kabuğu kullandım ama siz sade olarakta tüketebilirsiniz.
Portakallı Çikolatalı Cupcake Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Portakallı Cupcake Tanımı İçin Gereçler 2 adet yumurta1 çay bardağı şeker1 çay bardağı sıvı yağ1 çay bardağı taze sıkılmış portakal suyu1 portakal kabuğu rendesi1 paket vanilya1 paket kabartma tozu2 yemek kaşığı haşhaş1, 5 su bardağı un60 gram kadar çikolata Kullandığım su bardağı ölçüsü 200 ml...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
Cevizli Portakallı Cupcake Tanımı İçin Gereçler 2 yumurta1 su bardağı şekerYarım su bardağından bir parmak fazla yoğurtYarım su bardağı sıvı yağYarım portakal kabuğu rendesiYarım limon kabuğu rendesi1 çay bardağı kıyılmış ceviz1 paket kabartma tozu1 paket vanilya2 su bardağı un Cevizli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Çikolatalı Cupcake Tanımı İçin Malzemeler 3 adet yumurta1 su bardağı toz şeker1 çay bardağı süt2 yemek kaşığı su1 çay bardağı sıvı yağ2 yemek kaşığı kakao1 çay bardağı bitter damla çikolata1 paket vanilya1 paket kabartma tozu1,5 su bardağı un Üzeri için Kakaolu kremşantiİstediğiniz süs...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Çikolatalı Cupcake Tarifi İçin Malzemeler 3 adet yumurta1 su bardağı toz şeker1 su bardağı süt1 su bardağı sıvı yağ3 yemek kaşığı kakao1 paket vanilya1 paket kabartma tozu1,5 yada 2 su bardağı un (Kullandığınız un markasına göre kıvam vermesi değişir)1 paket krem şantiPasta süsü Çikolatalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Muhallebili Portakallı Çikolatalı Kek Tarifi İçin Malzemeler 3 adet yumurta1 su bardağından biraz eksik şeker.1 portakal kabuğu rendesi3/4 (bir yarım+bir çeyrek) su b. sıvıyağ1 su bardağı yoğurt2 su bardağı unVanilya esansı1 paket kabartma tozu2 yemek kaşığı kakao (Dark) Muhallebisi için; 2 su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
858,498Konular
982,064Mesajlar
30,052Kullanıcılar
Generall0122Son üye
Üst Alt