Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Portakallı Kereviz

Portakallı Kereviz
0
120

seocu

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,340
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69

Portakallı Kereviz Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet orta uzunluk kereviz ( sapı ve yaprağı ile kullandım )
  • 1 adet patates
  • 2 adet havuç
  • 1 adet orta uzunluk soğan
  • 1 adet küp şeker
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Zeytinyağı
  • 1 su bardağı portakal suyu
  • 1 su bardağı sıcak su

Portakallı Kereviz Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle kerevizleri küp küp doğrayıp limonlu suda bekletiyoruz.
  2. Daha sonra zeytinyağını da yemeklik doğradığımız soğanı ve havucu kavuruyoruz.
  3. Biraz kavrulduktan sonra kerevizi, yaprağını ve doğradığımız patatesi ekleyip kavurmaya devam ediyoruz.
  4. Ardından küp şekeri atıyoruz.
  5. Sonra portakal suyunu ekleyip üzerine bir su bardağı sıcak suyu da ekledikten sonra tuzunu da atıp pişirmeye bırakıyoruz.
  6. Bütün sebzeler yumuşayınca ocağın altını kapatıyoruz.Afiyet olsun ????
Portakallı Kereviz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Portakallı Kereviz Tanımı İçin Materyaller 2 adet orta uzunluk kereviz2 adet orta uzunluk patates2 adet orta uzunluk havuç1-2 kol kereviz sapı1 tutam kıyılmış dereotu1 su bardağı sıkılmış portakal suyu1 yemek kaşığı toz şeker1 adet limon suyuTuzZeytinyağıSıvı yağ2 yemek kaşığı un Portakallı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Portakallı Garnitürlü Kereviz Tanımı İçin Malzemeler 1 adet yapraklı büyük uzunluk kereviz2 adet havuç2 adet orta uzunluk patates1 kâse bezelye (buzluktan)1 adet büyük uzunluk soğan1 adet portakal suyu1/2 (yarım) limon suyu + 1 dilim limon6 yemek kaşığı zeytinyağı1 tatlı kaşığı tuz1 çay kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Portakallı Kereviz Tanımı İçin Materyaller 1 adet kereviz1 adet büyük uzunluk patates3 adet havuç1 adet kuru soğan1 su bardağı portakal suyu1 adet limon suyu1 su bardağı suYarım çay bardağı zeytinyağı1 tatlı kaşığı tuz1 adet küp şeker1 yemek kaşığı un Portakallı Kereviz Tanımı Nasıl Yapılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Portakallı Kereviz Yemeği Tanımı İçin Malzemeler 2 adet orta uzunluk kereviz2 adet patates2 adet havuç1 adet soğan1 adet portakalYarım limon1 çay kaşığından biraz fazla tuz1 çay kaşığı şekerZeytinyağı Portakallı Kereviz Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Soğanları küp küp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Portakallı Kereviz (Zeytinyağlılardan) Tanımı İçin Malzemeler 1 adet soğan3-4 yemek kaşığı zeytinyağıYarım limon suyu1 adet havuç1 adet patates1 adet kereviz2 adet küp şeker1 tatlı kaşığı tuz1 su bardağı portakal suyu (Taze sıkılmış)2 su bardağı su Portakallı Kereviz (Zeytinyağlılardan) Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
858,496Konular
981,665Mesajlar
29,734Kullanıcılar
Üst Alt