Portakallı Pankek Tanımı İçin Gereçler
- 2 adet yumurta
- 2 yemek kaşığı toz şeker
- 1 su bardağı süt (200 ml)
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu
- Portakallın dörtte birinin rendesi ve suyu
- 1.5 su bardağı kadar un
Portakallı Pankek Tanımı Yapılışı
Merhabalar ✌????
- Yumurtayı şekeri çırpalım.
- Sütümüzü ,kabartma tozu ve vanilya ekleyelim çırpalım .
- Son olarak portakal suyu ve rendesi unu ekleyip çırpalım .
- 10 dakika kadar bekledikten sonra pankekleri yapalım.
- Püf nokta krep tavamızı birinci partiyi yağlayalım sonrasını yağladan yaparsanız puf puf pankeklerimiz olacaktır. !.
- İstediğiniz büyüklükte dökerek önlü gerili pişirin.