teknolojiuzmani
FD Üye
Portakallı Pasta Tanımı İçin Materyaller
- 2 ,5 su bardağı cappy portakal suyu
- 1 paket vanilyalı puding
- 1 paket muzlu puding
- 3 su bardağı süt
- 2 yemek kaşığı margarin
- Çekilmiş bisküvi
- 2 adet muz
Portakallı Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Portakal suyuna vanilyalı pudingi ekleyip pişirin ve kalıba dökün.
- Üzerine muz dizin ve muzlu pudingi 3 su bardağı süt ile yapıp yarısını muzların üzerine koyun.
- Çekilmiş bisküviyi pudingin üzerine yaydırın ve kalan muzlu pudingin hepsini üzerine döküp eşit formda dağıtın.
- Buzdolabında 1 saat bekletin ve sonra servis edin. Afiyet olsun
.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.