Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Portakallı Tartolet

Portakallı Tartolet
0
87

teknoloji

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,248
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
83

Portakallı Tartolet Tanımı İçin Malzemeler


Hamuru için:
  • 200 gram tereyağ
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 yumurta
  • 1 paket vanilya
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 3 su bardağı un
Portakallı jöle için:
  • 2 su bardağı portakal suyu
  • 1 su bardağı su
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • Yarım su bardağı toz şeker
Hazırlanışı
  1. İlk evvel hamurumuzun bütün materyallerini koyuyoruz ve yoğuruyoruz, 1 saat dolapta dinlendiriyoruz.
  2. Elimize hamurun yarısını alıp merdane yardımıyla yuvarlak bir formda açıyoruz.
  3. Bardak sayesinde kesiyoruz, muffin kalıplarında açıyoruz sonra 180 derece fırına atıyoruz 20 dakika pişiriyoruz.
  4. Portakallı jöle içinse bir tencereye materyallerimizi koyuyoruz ve kaynayana kadar karıştırıyoruz tartlarımızın üstüne döküyoruz.





















Portakallı Tartolet Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
 

Similar threads

Çikolatalı Tartolet Tanımı İçin Materyaller 1 paket oda sıcaklığın da tereyağ yada margarinYarım su bardağından bir parmak fazla pudra şekeri2 yemek kaşığı kakao2 adet yumurta sarısı1 paket vanilya3 su bardağı un yinede denetimli koyun Üzeri için; 3 su bardağı süt3 yemek kaşığı un4 yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Tartolet Tanımı İçin Gereçler 125 gram margarin3 yumurta sarısı3 yemek kaşığı pudra şekeri2 yemek kaşığı sıvı yağ1 paket kabartma tozu1 paket vanilyaUn Kreması İçin 7 kaşık şeker2,5 su bardağı süt3 kaşık un1 paket vanilya1 paket krem şanti1 yemek kaşığı tereyağı (pişince) Üzeri İçin Mevsim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Şeftali Soslu Tartolet Tanımı İçin Materyaller 125 gram tereyağı1 çay bardağı pudra şekeri1 yumurta1 paket vanilya1 çay kaşığı kabartma tozu2 yahut 2, 5 su bardağı un Sos materyalleri; 4 tane büyük şeftali1 su bardağı olacakYarım su bardağı su3 yemek kaşık şeker1 yemek kaşığı nişasta Krem şanti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Meyveli Tartolet (Videolu) Tanımı İçin Gereçler Hamuru için: 1,5 su bardağı un1/2 (yarım) çay bardağı pudra şekeri60 gram margarin yada tereyağı1 yumurta1 paket vanilya Kreması için: 2 su bardağı süt2 yemek kaşığı un2 yemek kaşığı nişasta4 yemek kaşığı toz şeker1 tatlı kaşığı vanilya50 gram...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Portakallı Kurabiye Tanımı İçin Materyaller 125 gram tereyağı1 adet yumurta1 su bardağı pudra şekeri2 yemek kaşığı kakao5 su bardağı un2 adet küçük portakal Portakallı Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Portakallarımızı yıkayıp, ince ve dair olacak formda kesip, havlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
858,477Konular
981,280Mesajlar
29,556Kullanıcılar
rehanSon üye
Üst Alt