Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Portakallı Zeytinyağlı Enginar

Portakallı Zeytinyağlı Enginar
0
81

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139

Portakallı Zeytinyağlı Enginar Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet enginar
  • 2 adet soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 2 adet küçük havuç
  • 2 adet küçük patates
  • 1 avuç bezelye
  • 1 adet portakalın suyu
  • Yarım limon suyu
  • Su
  • Zeytinyağı
  • 1 yahut 2 adet küp şeker
  • Tuz

Portakallı Zeytinyağlı Enginar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Soğanımızı küp doğrayıp zeytinyağında güzelce kavuralım.
  2. Üzerine küp doğranmış havuçları ekleyip biraz daha kavuralım. Küp doğranmış patatesleri de ekleyelim devam edelim. Rendelenmiş sarımsak ekleyelim.
  3. Az tuz ek edelim. Yarım portakalın suyunu ekleyip pişmeye bırakalım. Sonrasında tencereden alalım.
  4. Aynı tencereye enginarları koyalım üzerine biraz zeytinyağı, yarım portakalın suyun, limon suyunu, tuzunu, şekerini ve üzerini geçmeyecek kadar suyunu ekleyip pişmeye bırakalım. Uygunca pişmesi gerekiyor.
  5. Piştikten sonra pişen garnütürlerimizi enginar çanaklarına dolduralım. Birde bu halde 5 dk daha pişirelim.
  6. Enginarı bu halde yaparsanız çok lezzetli oluyor benden söylemesi….
Afiyet olsun!….

Portakallı Zeytinyağlı Enginar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Zeytinyağlı Garnitürlü Enginar Tanımı İçin Malzemeler 4,5 adet temizlenmiş enginar1 adet havuç1 adet patates1 çorba kasesi bezelye1 adet soğanZeytinyağTuz Zeytinyağlı Garnitürlü Enginar Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle temizlenmiş enginarlarımızı limonlu suda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Zeytinyağlı Arpacık Soğanlı Enginar Yemeği Tanımı İçin Malzemeler 5 adet temizlenmiş enginar1o adet arpacık soğan1 orta uzunluk kuru soğan1 çay bardağından 1 parmak eksik zeytinyağı1 baş sarımsakYarım limon1 yemek kaşığı un1 çay kaşığı toz şeker1 adet havuç1 çay bardağı bezelye1 büyük patates1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Zeytinyağlı Garnitürlü Enginar Çanakları Tanımı İçin Malzemeler 1 orta uzunluk soğan1 diş sarımsak2 orta uzunluk patates1 adet havuç1 su bardağı bezelye5-6 adet enginar çanağı1 limon suyu1 portakalın suyu1 su bardağı suTuzZeytinyağı Zeytinyağlı Garnitürlü Enginar Çanakları Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Portakallı Zeytinyağlı Enginar Tanımı İçin Materyaller 4 adet enginar1 adet soğan1 adet limonun suyu1 adet portakal suyu200 gram garnitür4-5 yemek kaşığı zeytinyağı2 su bardağı su1 tatlı kaşığı şeker1 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı unSüslemek için dereotu Portakallı Zeytinyağlı Enginar Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Zeytinyağlı Portakallı Kereviz Tanımı İçin Gereçler 1 baş (ortaboy) kereviz1 orta uzunluk soğan5-6 diş sarımsak4-5 adet havuç1 orta uzunluk patates1 portakal1/2 (yarım) limonZeytinyağıTuzKarabiberPulbiberZerdeçal (tercihe bağlı) Zeytinyağlı Portakallı Kereviz Tanımı Yapılışı Öncelikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt