Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Post De Creme

Post De Creme
0
25

teknoloji

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,248
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
83

Post De Creme Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 paket krema
  • 4 adet yumurta sarısı
  • Yarım su bardağı süt
  • Yarım çay bardağı toz şeker
  • 2 paket çikolata
  • 1 yemek kaşığı türk kahvesi ️
  • 1 küçük çay kaşığı tuz

Post De Creme Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Süt ve kremayı tencereye alalım, karıştırarak kaynama noktasına getirelim.
  2. Kahveyi ek edip karıştıralım.
  3. Çikolataları parçalayıp içine koyalım.
  4. Diğer taraftan yumurta sarıları, şeker ve tuzu çırpalım ve tencereye yavaş yavaş karıştırarak ek edelim.
  5. Ocağı kapatalım, yalnızca çırpma teli ile biraz çırpalım ve kaplara bölüştürelim.
  6. İçine su koyduğumuz tepsiye yerleştirelim.
  7. 150 derecede 40 dakika pişirelim.
  8. Soğuyunca birkaç saat dolapta bekletelim.
İnanın yemek için çok sabırsızlanacaksınız.

Üzerine ceviz, fındık kırığı serpebilirsiniz. Sade bile mükemmel. ????.

Afiyet olsun.

Post De Creme Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Creme Brule ( Krem Brüle ) Tanımı İçin Gereçler 400 ml sıvı krema100 ml süt5 yemek kaşığı şekerVanilya özütü5 yumurta sarısı Creme Brule ( Krem Brüle ) Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Yumurta sarılarını, vanilya özütünü ve vanilyayı mikser ile beyazlaşana kadar güzelce çırpalım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Narlı Pasta Tanımı İçin Malzemeler 5 adet yumurta ( oda sıcaklığında)1 su bardağı şeker2 çorba kaşığı sıvı yağBir çimdik tuz1 paket vanilya1 paket kabartma tozu1 Türk kahvesi fincanı nişasta3 yemek kaşığı kakao1 su bardağı un ( kontrollü) Kreması için; 4 su bardağı süt2 paket çilekli creme ole1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Krokanlı Etimek Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler 1 paket tuzsuz etimek1 litre süt3 yemek kaşığı mısır nişastası2 yemek kaşığı un1 fincan toz şeker1 paket vanilya2 paket kremşanti Sosu için; 1 su bardağı dolusu toz şeker1,5 bardak su Krokan için; 1 bardak toz şeker1 kase tuzsuz badem Krokanlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Vişneli Brownie Tanımı İçin Gereçler 3 adet yumurta1 su bardağı toz şeker200 gram bitter ve sütlü çikolata150 gram tereyağı1 paket vanilya1/4 (çeyrek) çay kaşığı tuz1 su bardağından bir parmak eksik un2 yemek kaşığı ceviz kırığı Üzerine; 1 su bardağı vişne1/2 (yarım) çay bardağı ceviz kırığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
Ne Orta Bitti Dedirtecek Efsane Profiterol Tanımı İçin Gereçler Pate a Choux (Hamuru) 1 su bardağı soğuk su1 su bardağı un4 çay kaşığı şeker100 gram tereyağı yahut margarin (yaklaşık 2 yemek kaşığı büyük ölçüde)1 fiske tuz3 tam adet orta uzunluk yumurta (Yumurtalarınızı tek tek koymanızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
858,481Konular
981,443Mesajlar
29,605Kullanıcılar
arfelaSon üye
Üst Alt