Pratik Atıştırmalık Cay Kahve Yanına Cikolatalı Toplar (Nutellalı) Tarifi İcin Malzemeler
*Yarım paket burcak biskuvi (Farklıda olur)
*3 yemek kasığı nutella
*1 yemek kaşığı margarin yada tereyağ
Pratik Atıştırmalık Cay Kahve Yanına Cikolatalı Toplar (Nutellalı) Tarifi Yapılışı Misafırıniz geldi ve cay kahve yanına atıştırmalık lokum niyetıne koymalık bir tat lazım 5 dk da hazırlayabiliriz
1
*Biskuvileri elimizde ufalayalım
*Ardından icine nutellamızı ve erittiğimiz margarinimizi koyalım (Ben teremyağın yeni cıkardığı sıvı margarinden sıktım az ) iyice karıştırdıktan sonra şekil verebilirsiniz
*Şekil verirken zorlanırsanız az sut ekleyebilirsiniz
*Ben eklemeden yaptım Elinizde sıktığınızda bu şeklı alıyor zaten daha sonra istediğiniz gibi susleme yapabilirsiniz Deneyeceklere afiyet olsun
*Yarım paket burcak biskuvi (Farklıda olur)
*3 yemek kasığı nutella
*1 yemek kaşığı margarin yada tereyağ
Pratik Atıştırmalık Cay Kahve Yanına Cikolatalı Toplar (Nutellalı) Tarifi Yapılışı Misafırıniz geldi ve cay kahve yanına atıştırmalık lokum niyetıne koymalık bir tat lazım 5 dk da hazırlayabiliriz
1
*Biskuvileri elimizde ufalayalım
*Ardından icine nutellamızı ve erittiğimiz margarinimizi koyalım (Ben teremyağın yeni cıkardığı sıvı margarinden sıktım az ) iyice karıştırdıktan sonra şekil verebilirsiniz
*Şekil verirken zorlanırsanız az sut ekleyebilirsiniz
*Ben eklemeden yaptım Elinizde sıktığınızda bu şeklı alıyor zaten daha sonra istediğiniz gibi susleme yapabilirsiniz Deneyeceklere afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.