Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pratik Diyet Tatlısı

Pratik Diyet Tatlısı
0
39

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
66
pratik-diyet-tatlisi.jpg

Pratik Diyet Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler

• 20 adet kuru kayısı
  • 10 adet ceviz içi
  • 2 yemek kaşığı pekmez
Süslemek için;
  • Kuru dut

Pratik Diyet Tatlısı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Kayısıları yıkayıp, küçük bir tencereye 1 çay bardağı su ekleyip, kısık ateşte yaklaşık 10-25 dakika pişirin. Ocağı kapatın.
  2. Suyunu çeken kayısının üzerine 2 yemek kaşığı pekmez ekleyip 15 dakika dinlendirin.
  3. Aralarına yarım ceviz içi koyup, kapatın.
  4. Kuru dut ile süsleyerek servis yapın.
Not: Yoğun işlerim sebebiyle önceden hazırlayıp buzluğa koyuyorum. Canımız tatlı istediğinde 30 dakika önce istediğim miktarda çıkartıyorum. Diyet tercihi için çok lezzetli bir tarif.

Pratik Diyet Tatlısı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Kayısı Tatlısı Tanımı İçin Gereçler 20 adet kayısı10 adet ceviz içi2 su bardağı suYarım su bardağı şeker (isteyen çoğaltabilir) Süslemek için; Kaymak ve antep fıstığı Kayısı Tatlısı Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Kayısıları yıkayıp sıcak suda 5 dakika kadar bekletelim ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Eşbabiye Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler 300 gram kuru kayısı1,5 su bardağı toz şeker (kayısının ekşiliğine nazaran değişir)3 yemek kaşığı sıvı yağ Üzeri için ; Dövülmüş ceviz Eşbabiye Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kuru kayısıları yıkayıp süzüp 5 dk soğuk suda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Şekersiz Diyet Balkabağı Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler 200 gram balkabağı1 yemek kaşığı tahin1 yemek kaşığı bal2 adet cevizYarım çay bardağından biraz fazla sütTarçın Şekersiz Diyet Balkabağı Tatlısı Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle balkabaklarımızı ince dilimler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
Muhteşem Pratik Buzluk Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler 1 paket kakaolu pötibör bisküvi (175gr)2 paket sade pötibör bisküvi (350gr)1 çay bardağı iri çekilmiş fındık1 su bardağı iri çekilmiş ceviz1 su bardağı pudra şekeri1 paket şekerli vanilin1 çay bardağı toz krem şanti1 çay bardağı toz nesguik1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Fit Balkabaklı Puding Tarifi İçin Malzemeler 1,5 su bardağı süt1,5 yemek kaşığı tam buğday unu (Sağlıklı diğer unlar ilede olur)1 su bardağı haşlanmış balkabağı püresi (Balkabağı derin dondurucuda parçalar halinde koymuştum büyük bir dilimi haşladım ezdim)2 yemek kaşığı hindistan cevizi tozu1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt