Pratik Fındık Lahmacun Tanımı İçin Materyaller
- 6 yufka
- Yarım kilo kıyma
- 3 tane sivri biber
- 2 tane kapya biber
- 1 adet soğan
- 2 adet domates
- Maydanoz
- 1 yemek kaşığı salça
- Tuz karabiber kırmızı biber
Pratik Fındık Lahmacun Tanımı Yapılışı
- İç harcı için; biber soğan ve kabuğunu soyduğunuz domatesleri robottan geçirin başka ayrı daha sonra hepsini bir kaba koyup kıymayı salçayı ve baharatları bir ortada karıştırın.
- Daha sonra 2 tane yufkayı üst üste koyun tatlı tabağını yufkaların üstüne koyup yuvarlak biçimini verin .
- Yufkalarınızın ortasına biraz yoğurt ve yağ karışımı yapın iki yufka ortasına sürün .
- Son olarak iç harcınızı yufkanın üstüne koyun 180 derece ısıtılmış fırında pişirin.