Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pratik Kabak Böreği

Pratik Kabak Böreği

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
pratik-kabak-boregi.jpg

Pratik Kabak Böreği Tanımı İçin Malzemeler

• 3 adet yufka
  • 2 adet kabak
  • 1 demet maydanoz (1 demet dereotu yahut ikisinden de yarı yarıya formunda de yapabilirsiniz)
  • 100 gram peynir (Ne kullanmak isterseniz. ben kırmızı biberli çökelek ve beyaz peynir kullandım)
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 2 adet yumurta
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı nane ve karabiber (Toz biber de çok yakışır)

Pratik Kabak Böreği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Yufkamızı 2-3 cm lik şeritler halinde kesiyoruz.
  2. Kabaklarımızı rendeleyip, maydanozlarımızıda doğrayın.
  3. Sonra tüm materyalleri bir kabın içine alıp, düzgünce karıştırıyoruz. (Ellerinizi kullanmaktan çekinmeyin????).
  4. Fırın tepsisine eşit biçimde yaydıktan sonra 200 derecelik fırında üstü kızarana kadar pişiriyoruz. Bu kadar kolay afiyet olsun ????.
Pratik Kabak Böreği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Kabaklı Börek (Şipşak Çok Lezzetli) Tanımı İçin Malzemeler 3 adet yumurta4 orta uzunluk kabak2 orta uzunluk patates1 kase peynir3 kısım yeşil soğanYarım demet dereotuYarım demet maydanoz5-6 yemek kaşığı sıvı yağ1 paket kabartma tozu1.5 su bardağı unTuzKarabiberPulbiber Kabaklı Börek (Şipşak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Kabak Börek Tanımı İçin Materyaller 2 adet kabak (Rendelenmiş)3 adet yumurta3 yemek kaşığı yoğurt2 yemek kaşığı mısır unu2 yemek kaşığı tam buğday unu1 çay bardağı zeytinyağ70 gram peynirKarbonatTuzKarabiberKaşar peynir rendesi Kabak Börek Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Kabakla bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Baklavalık Yufkadan Kabak Böreği Tarifi İçin Malzemeler Baklavalık yufka (İçinde 40 tane ince yufka var ben 6 tanesinin kullandım)1 tane orta boy kabak120 gram beyaz peynirAz kırmızı toz biber1 çay bardağı zeytinyağı Kızartmak için; Sıvı yağ Süzme yoğurt için; 1 kase süzme yoğurtAz tuz ve kekik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Çok Pratik Bir O Kadar Lezzetli Kabak Sarma Tanımı İçin Materyaller 5 adet yumurta2 tane orta uzunluk kabak1 tutam dereotuTuzKarabiber İçi için; 250 gram süzme peynir yahut süzme yoğurt1 diş sarımsak1 tutam dereotuTuz Çok Pratik Bir O Kadar Lezzetli Kabak Sarma Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Fit Kabak Böreği Tanımı İçin Malzemeler 2 adet kabak3 yumurta4 yemek kaşığı un1 paket kabartma tozuİnce kıyılmış maydanoz yahut dereotuYarım çay bardağı kaşar rendesiKarabiberKırmızı biberTuz Fit Kabak Böreği Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kabaklar rendelenir. Yumurta, un...
Cevaplar
0
Görüntüleme
457
858,478Konular
981,299Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt