Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pratik Kısır

Pratik Kısır
0
18

klimaci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
37,992
Etkileşim
2
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
90

Pratik Kısır Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı ince bulgur(büyük bardak)
  • 1 su bardağı kaynar su
  • 2 adet küçük soğan
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • Maydanoz
  • Dereotu
  • 4 adet yeşil soğan
  • Marul
  • Tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 limonun suyu
  • Nar ekşisi

Pratik Kısır Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Bulgurumuzun üzerine 1 bardak kaynar suyu dökelim ve ağzını kapatıp şişmesini sağlayalım.
  2. Soğanı incecik kıyıp sıvı yağsa kavuralım.
  3. Salçaları ekleyip biraz daha kavurup altını kapatalım.
  4. Baharatlarını ekleyip soğumaya bırakalım.
  5. Sebzeleri güzelce yıkayıp incecik doğrayalım.
  6. Yeşil soğanı da incecik doğrayalım.
  7. Salçalı harcımızı bulgura ekleyip yavaş yavaş karıştıralım.
  8. 1 limonun suyunu, tuzunu ve nar ekşisini ekleyip karıştıralım. Afiyet olsun????.
Pratik Kısır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,489Konular
981,517Mesajlar
29,655Kullanıcılar
yusuf2149Son üye
Üst Alt