Pratik Pasta Tanımı İçin Gereçler
- Yeteri kadar petibör bisküvi
- 1 paket kakaolu puding
- 3.5 su bardağı süt
- 1 paket kremşanti
- 1 su bardağına yakın süt ile çırpılmış
- Çikolata sos
Pratik Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Birinci olarak pudingi ocakta pişirelim.
- Kıvam aldıktan sonra bir baton borcamın içi streçle kaplanır.
- Tabanına az puding dökülür üzerine tek sıra halinde bisküvi dizilir sonra tekrar puding dökülür kalıbımız dolana kadar bu sürece devam edilir.
- Üzeri kapatılır.
- Buzluğa 1 saatliğine kaldırılır.
- Buzluğa atmak istemezseniz buzdolabında en az 2 saat dinlendirilir.
- Kremşanti çırpılır , çırptıktan sonra kıvam alması için yarım saat buzdolabında bekletilir.
- Kalıptan karşıt çevirerek çıkardığımız tatlının üzeri kremşantiyle kaplanır.
- Dilediğince süslenir. Deneyeceklere afiyet olsun????.
Pratik Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı