Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pratik Pişi (Asla Yağ Çekmiyor)

Pratik Pişi (Asla Yağ Çekmiyor)
0
80

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
66

Pratik Pişi (Asla Yağ Çekmiyor) Tanımı İçin Malzemeler

• 1 su bardağı yoğurt
  • 2 su bardağı un (Ben tam buğday unu kullandım)
  • Yarım paket kabartma tozu
  • 1 tatlı kaşığı tuz
Kızartmak için;
  • Sıvı yağ

Pratik Pişi (Asla Yağ Çekmiyor) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Malzemeleri yoğurma kabına alıyoruz. Unu denetimli bir formda azar azar ek ederek yoğuruyoruz.
  2. Hamurdan ele yapışmayan yumuşak bir kıvamda olacak.
  3. Hamurun hepsini tek bir beze haline getiriyoruz. Kalınca açıyoruz.
  4. Ben kase kullanarak yuvarlak hali elde ettim. Sizlerde istediğiniz üzere yapabilirsiniz.
  5. Kızgın yağda kızartıyoruz. Afiyet olsun.
Pratik Pişi (Asla Yağ Çekmiyor) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Mayasız Pişi Tanımı İçin Gereçler 3.5 su bardağı un1 paket kabartma tozu2 tane yumurta1 su bardağı süt1 tatlı kaşığı tuz Kızartmak için; Sıvı yağ Mayasız Pişi Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Evvel sıvı materyalleri ekliyoruz. Süt ve yumurtayı uygunca çırpıyoruz. Üzerine unu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Yağ Çekmeyen Pişi Tarifi İçin Malzemeler 1 çay bardağı süt1 çay bardağı yoğurt1 tane yumurta1 paket kabartma tozu2 çay kaşığı tuz3 su bardağı un Kızartmak için: Sıvıyağ Yağ Çekmeyen Pişi Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Bir kabın içerisine un hariç diğer malzemelerimizi ekleyip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
Çıtır Çubuk Pişi Tanımı İçin Gereçler 1 adet yumurta1 şeker kaşığı tuz1 çay bardağı süt1 çay bardağı beyaz peynir1 su bardağı kaşar peynir1 avuç dolusu maydanoz3 su bardağına yakın un1 paket kabartma tozuKızartmak için ;sıvı yağ Çıtır Çubuk Pişi Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Asla Yağ Çekmeyen İçli Pişi Tarifi İçin Malzemeler 4 su bardağı un3 çorba kaşığı yoğurt1 adet yumurta1,5 tatlı kaşığı tuz1 paket kabartma tozuSilme çay kaşığı karbonatUn İçi için; Lor peyniriİstediğiniz baharatlar veya maydanoz Asla Yağ Çekmeyen İçli Pişi Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Yağ Sevmeyen Pişi (Hamur Kızartması) Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı yoğurt1 paket kabartma tozu2 adet yumurtaAlabildiğince un Kızartmak için; Sıvıyağ Yağ Sevmeyen Pişi (Hamur Kızartması) Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Un hariç diğer malzemeleri birbirini özümseyene kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt