Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pratik Pudingli Pasta

Pratik Pudingli Pasta
0
17

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
pratik-pudingli-pasta.jpg

Pratik Pudingli Pasta Tarifi İçin Malzemeler

• 1 paket orman meyveli puding
  • 1 paket muzlu puding
  • 1 paket kedi dili bisküvi
  • 2 adet muz veya istediğiniz meyve
  • Pudinglere yeteri kadar süt
Üzeri için
  • Beyaz çikolata sosu
  • Pasta süsleme şekeri

Pratik Pudingli Pasta Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Pudingleri arkalarında ki tarife göre yapıyorsunuz fakat süt ölçüleri daha az ekledim ben, orman meyveli pudingi 2 su bardağı süt ekledim pişirip kalıba döktüm.
  2. Pastayı kek kalıbına yaptım.
  3. Kalıbı önce ıslattın sonra pudingi dökün.
  4. Üstüne streç film gibi bir şey koyun ki kabuk tutmasın o arada muzlu pudingi hazırlayın.
  5. Daha sonra ılınması için bir kenara alın ama arada sürekli karıştırın kabuk tutmaması gerekiyor.
  6. Kedi dili bisküvileri sütte ıslatıp orman meyveli pudingin üzerine dizin, ben üzerine muz ekledim siz ne isterseniz ekleyebilirsiniz.
  7. Muzlu pudingte hafif ılınınca kalıba döküp oda sıcaklığına geldikten sonra dolapta bekletin çıkarttıktan sonra çikolata sosu hazırlayıp istediğiniz gibi süsleyebilirsiniz.
  8. Oda sıcaklığında servis edin.Çok kolay bir tatlı orman meyveli pudingin tadı da rengi kadar hoşuma gitti, herkesin evinde 5 dakika da pişirip hazırladığı pudingler zaten daha da zenginleştirilebilir. Afiyet olsun.
Pratik Pudingli Pasta Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

858,496Konular
981,665Mesajlar
29,734Kullanıcılar
Üst Alt