Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pratik Sebzeli Tavuk

Hoş geldin! captainfc tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Pratik Sebzeli Tavuk

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
36
F-D Coin
99

Pratik Sebzeli Tavuk Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kapya biber
  • 2 yeşil biber
  • 2 domates
  • Yarım paket mantar (Ortalama 10-15 adet )
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı toz biber
  • 2 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 adet soğan
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ

Pratik Sebzeli Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tavaya sıvı yağı ekliyoruz.
  2. 1 dakika ısınmış yağın üzerine doğranmış; kapya biberi, yeşil biberi, soğanı, mantarı, domatesi ekliyoruz.
  3. Ardından baharatları ve salçayı da ekliyoruz.
  4. Kısık ateşte biraz pişirdikten sonra orta ateşe alıp, sebzeler diriliğini kaybedene kadar pişiriyoruz.
  5. Sebzeler diriliğini kaybedip kıvama geldiği vakit tiftiklenmiş tavuğu ekliyoruz.
  6. Tavuğu ekledikten sonra 15 dk daha pişirip, ocaktan alıyoruz.
Not: Gereç ölçüleri isteğe nazaran artırılıp, azaltılabilir.

Pratik Sebzeli Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,777Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt