
Pratik Tiramisu Tanımı İçin Materyaller
- Hazır tiramisu keki
- Nescafeli su
- 1 adet yumurta
- 2,5 su bardağı süt
- 200 gram labne
- 3 kaşık şeker
- 3 kaşık un
- Kakao
Pratik Tiramisu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Muhallebisi için. Yumurta, un, şeker, süt, labneyi karıştıra karıştıra pişiriyorsunuz. Orta ısıda 5 dk sürüyordur sanırım. Çok katı olursa kekinizle bütünleşmez. Çok sıvı olursa akar masraf. Kıvamına dikkat edelim.
- Keki süratlice neskafeli su ile ıslatıyoruz.
- Muhallebinin yarısından biraz fazlasını ortasına, kalan kısmı üstüne döküyoruz.Püf nokta: 1 gece dolapta bekledikten sonra üzerine kakao serpiyoruz.Afiyet olsun ????.