Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Premiumsuz Kitli İtemi Açtırma Yolu Varmı ?

Premiumsuz Kitli İtemi Açtırma Yolu Varmı ?
0
155

Similar threads

Eşya Yukseltme Potensiyelinizi asla kısıtlamayın! Neden yuksek bir ustasınız diye efsanevi bir Destan Kılıcını cope atasınız ki? O zaman onu geliştirin! Pek cok eşya ve ekipman geliştirilebilir; Vucut Zırhları, kılıclar, yuzukler… neredeyse duşunebileceğiniz herşey! Yerel Demircinizle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Bütün Ko ßugLarı Cuma, Temmuz 20th, 2007 Skill Bug:Guinnesse rekorlar kitabına gircek bi bugdıLvl in ve classın önemli olmadan mananın yettiği her skilli kullanıyodunBaşta skill sıfırlama yötemiyle daha sonrada registry den skill kodlarını girerek yapılıyodu artık tarih oldu 2Duvara girme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
739
Öncelikle herkese merhaba Vaktinde benimde yaşadığım KO'ya alternatif arama sorunu için bu konuyu açmak istedim Konu tamamen KO'yu bırakmak isteyen arkadaşlar içindir KO'dan başka oyundan tat alamayan konu trolü arkadaşlar zahmet edip göz yormasınlar Bu konular seri halinde olacak ve ilk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Arkadaşlar oyunda herkesin bildiği üzere çoğu kişi üniversite düzeyinde ve ondan daha yüksek düzeylerde Bende üniversite okuyorum Ve Kyk netinden faydalanıyorum Ancak belli bir süre önce artık knight online'ye bağlanamama durumumum oldu İnternete belli birşeyler yapmışlar ve artık giremiyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
:::Bilgiler::: Server Adı :KingzMuOnline Versiyon : Season6 Episode3 Server Kapasitesi : xx Dedicated : xx Up Time : 247 Website : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız nasil olacagini görmek isteyenler icin Forum : xx Üyelik Alımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,496Konular
981,803Mesajlar
29,873Kullanıcılar
Üst Alt