iltasyazilim
FD Üye
Merhaba arkadaşlar yaz tatiline girdikten 1 2 hafta sonradan 716 bilgisayarda olduğum içindir fakat herşeyden sıkılmaya başladım buhran gibi birşeydi azıcık sosyal oldum geçtiSonra birdenbire bir gün herşey tanıdık olmayan gelmeye başladı , (1 hafta önce felan) hani arada düşünürsünüz neredeyim ben , ne yapıyorum , neden buradayım , bu cisim nedir felan gibi düşünceleri onlardan sandım lakin bu geçmeyince araştırdım ve bunun hastalık olduğunu farkettim2 gün tatile gittim teknolojisiz bir hayat geçirdim ve bilgisayar açmadım fakat geçmiyorYaş 16 ergenlikle alakası olabilir mi acaba ? Aileme dün gece söyledim (Annem için fazla üzülüyorum , geliyor arada öpüyor geçer felan diyor ağlıyorum )ve Pazartesi doktora gideceğim lakin okulu etkileyeceğini düşündüğümden fazla endişeliyimVe bu hastalığa yakalandıysam eğer yakalananlarda iyileşen var mı ? (Ataklar halinde değil kesintisiz böylece yaşıyorum)Cevaplar ve yorumlar için teşekkür ederim(Allah yardımcımız olsun inşallah bu Ramazan her Ramazan olduğu gibi oruç tutacağım inş geçer)