Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Psikolojik olarak yutma güçlüğü yaşıyorum iyileşmek istiyorum ?

Psikolojik olarak yutma güçlüğü yaşıyorum iyileşmek istiyorum ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba psikolojik olarak yutma güçlüğü yaşıyorum

56 defa boğulma tehlikesi geçirdim yiyecekler boğazımda kaldı heimlich yöntemi ile kardeşim sırtıma vurdu boğazımdakileri daha rahat çıkardım

her yemek yeme zamanında aklıma yutamıyacağım boğulacağım soluk boruma kaçıcak ölücem düşüncesi geliyor ve bu düşünceyi kfamdan atamıyorum bu düşünceylede yemeye çalışınca öksürme öğürme boğulmaya ytakın sıkıntılar yaşıyorum fazla zayıfladım 78 kilodan 67 ye düştüm koşul ciddi psikiyatriye gittim paxera 10 mg yazdı 20 gün kullandım hiç bi işe yaramadı dr büyük bi hastaneye sevk etti orasıda yeni bi ilac yazdı misol 50mg diye demin ona başlamadım paxerayı 1 hafta daha kullanıp onu bırakıp misol a geçicem ama tedavi olucak mı bilmiyorum çok kötü durumdayım benim gibi bir durum yaşayıp iyileşen varsa tavsiyelerini bekliyorum

yeni gelişme : sevk edildiğim hastanedeki doktorun önerdiği ilacı kullandım ama büyük oranda iyileşsemde tam anlamıyla halen iyileşemedim aklıma geldikçe başlangıç noktasına döner gibi oluyorum hatta dönüyorum ve hayatım çekiilmezo oluyor çünkü yutamama durumum hala devam ediyor aralıklı olarak

858,475Konular
981,239Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt