Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Psikolojim Bozuldu

Psikolojim Bozuldu
0
166

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
İyi forumlar bende takıntı hastalığı var galibaBanyo yaparken normalde 15 dk sürecekken 1 saat sürüyor Saçımda sabun kalır sonra dökülür diye korkuyorum bu takıntı hastalığını nasıl atlatabilirim?

Similar threads

Arkadaşlar durumum çok tuhaftır daha önce up uzun bir konu açtım belliki troll damgası yedim acıdım sahiden pek olsa off topic ne diye duruyor valla fiilen bayağ garp bir durum benzer şeyler anlatmayacağım fakat bir kız var size şöyle diyeyim beni bile döver hep aşığım hemde korkuyorum yok böyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Güney Ege’de uygun fiyatlarla tatil yapan bazı İngiliz turistlerin, konaklama tesisinde kaldığı sırada ya da ayrıldıktan sonra çeşitli münasebetler öne sürerek ’reklamasyon’ davaları açıp haksız çıkar sağlaması turizmcileri harekete geçirdi. Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Lider...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Obsesyon takıntı, kompülsİyon ise takıntıyı rahatlatan davranıştır. Obsesif kompülsİf bozuklukta kişi yaptığı davranışın saçma olduğunu bildiği halde yapmaya devam eder. Kişi devamlı aynı davranışı tekrarlar.Örneğin kişi kendisini pis hisseder ellerini yıkamak ister. Obsesyon zihinde sürekli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
fazla dertliyim :( nasıl başlayacağımı bilmiyorum eşimin ailesi kadar çok dertliyim arkadaşlar beni hiç sevmediler ne yaptıysam yaranamadım hep istenmedim sebebde onların yöresinden olmayışım onlar eşime diğer kız istiyorlarmıştı bizde eşimde tanıştık severek evlendik onlar fiziki manevi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
İnsan, doğal olarak çevresinde ve kendi iç dünyasında olan biten her şeyi anlamlandırmak ister. Kimse anlam veremediği, algılayamadığı bir durum içerisinde olmak istemez. Hele hele kafamızın içinde dönüp duran ‘saçma sapan’, hiç kimseye anlatamadığımız, bizi utandıran veya aşırı derecede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
858,496Konular
981,661Mesajlar
29,731Kullanıcılar
Fatih516Son üye
Üst Alt