Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Puding

Puding
0
143

dagcı

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,225
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
69
F-D Coin
71
puding.jpg

Puding Tanımı İçin Materyaller

  • 5 su bardağı süt
  • 3/4 (bir yarım+bir çeyrek) su bardağı toz şeker
  • 4 yemek kaşığı nişasta (mısır yahut buğday nişastası)
  • 4 yemek kaşığı kakao
  • 1 paket vanilya
  • 2 yemek kaşığı tereyağı (ya da 1/2 (yarım) su bardağı süt kreması)

Puding Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Orta uzunluk bir tencereye tereyağı ve vanilya harici tüm materyalleri ekleyin.
  2. Güzelce çırptıktan sonra ocağın üzerine alın.
  3. Tel çırpıcı yardımıyla çırparak ya da tahta kaşık yardımıyla karıştırarak kıvam alana kadar pişirin.
  4. Üzerinde göz göz kabarcıklar oluşmaya ve kıvamı ağırlaşmaya başladığında ocaktan alın.
  5. Ocaktan aldıktan sonra şimdi kendi sıcağındayken içerisine tereyağını ve vanilyayı koyun ve ya blender ya da el çırpıcısıyla karıştırın.
  6. Akabinde kaplara bölüştürüp ılımaya bırakın.
Puding Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,496Konular
981,670Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt