Pudingli Bisküvili Tatlı Tanımı İçin Gereçler
- 8 yemek kaşığı şeker
- 6 yemek kaşığı kakao
- 3 yemek kaşığı un
- 3 su bardağı süt
- 1 su bardağı fıstık
- 2 paket petibör bisküvi
- (Zevke nazaran meyve de kullanabilirsiniz)
Pudingli Bisküvili Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Puding için, küçük bir tencerede öncelikle unu, şekeri ve kakaoyu karıştırıyoruz.
- En sonda sütü az az ek edip, karıştırıp, ocağa alıp, kaynayana kadar karıştırarak pişiriyoruz.
- Kaynadıktan sonra altını kapatıp, soğumaya bırakıyoruz. 2 paket bisküviyi blendırla ufalayıp, başka bir kaba alıyoruz ve sonra 1 su bardağı fıstığı da blendırdan geçiriyoruz.
- En sonda servis kaselerine birinci evvel bir kat bisküvi, sonraki kat fıstık ve puding olarak bu süreci kat kat materyallerimiz bitene kadar devam ediyoruz. En üste fıstıkla süsleye bilirsiniz.
- Hazır olduktan sonra buzdolabında 30 dakika tutun. Daha sonraya yenmeğe hazır olucaktır
Pudingli Bisküvili Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı