Pudingli Cheesecake Tanımı İçin Malzemeler
Alt tabanı için;
- 2 paket bisküvi
- 200 gram tereyağ
- 3 adet yumurta
- 150 gr şeker
- 200 gr tereyağ
- 900 gram süzme yoğurt
- 2 paket Dr.Oetker vanilyalı puding
- 1 kase vişne
- Dr. ortker meyveli sos
Pudingli Cheesecake Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Bisküvi robottan çekilerek eriyen tereyağ ile kelepçeli kalıba yayılır.
- Yumurta beyazları köpürene kadar çırpılır, farklı bir kapta yumurta sarısı, şeker düzgünce çırpılır.
- Tereyağ ve vanilyalı puding eklenerek tekrar çırpılır.
- Süzme yoğurt eklenerek çırpılmaya devam edilir.
- Son olarak yumurta beyazı eklenip homojen olana kadar çırpılıp bisküvi tabanın üzerine yayılır.
- 180 derecede 45-50 dakika pişirilir.
- Vişneler ve Dr.Oetker meyveli sos bir kaba alınarak yarım bardak su eklenir ve yoğunlaşana kadar pişirilir.
- Pişip soğuyan cheesecake’ in üzerine dökülerek dolapta bekletilip servis edilir.
Pudingli Cheesecake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı