Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pudingli Etimekli Baton Pasta

Pudingli Etimekli Baton Pasta
0
56

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80

Pudingli Etimekli Baton Pasta Tanımı İçin Malzemeler

• 1 +1/2 (yarım) poşet Dr. Oetker vanilyalı puding
  • 5 su bardağı süt
  • 1 paket etimek
Süslemek için;
  • 10-12 adet çilek
  • Hindistan cevizi
  • 60 gr eritme çikolata

Pudingli Etimekli Baton Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. 1 buçuk paket Dr. Oetker vanilyalı pudingi beş su bardağı süt ile pişirdim.
  2. Diğer tarafta derin bir kaba etimekleri küçük küçük kırdım.
  3. Pudingi sıcakken üzerine döküp harmanladım 2-3 dk etimeklere güzelce yedirdim.
  4. Dikdörtgen baton kalıba yağlı kağıt yerleştirdim harcı içine boşalttım üzerine bastırıp düzledim.
  5. Oda sıcaklığında ılıdıktan sonra 2-3 saat kadar buzdolabında dinlendirdim.
  6. İyice soğuyan pastayı tabağa aykırı çevirerek kağıdı dikkat ederek çıkardım.
  7. Üzerine hindistan cevizi,çilek ve eritme çikolata ile süsledim.
Afiyet olsun ????????????????.

Bu tanım Dr. Oetker pudingli tarifler yarışına katılmıştır. Sen de katıl ödül kazanma talihi yakala.

Pudingli Etimekli Baton Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Pudingli Pasta Tanımı İçin Malzemeler 1 paket Dr. Oetker vanilyalı puding2 su bardağı süt1 paket  Dr. Oetker çikolatalı puding2 su bardağı süt1 paket krem şanti1 çay bardağı soğuk süt1,5 paket kakaolu bisküvi( eti ) Pudingli Pasta Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk evvel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Pudingli Soğuk Pasta Tanımı İçin Malzemeler Tabanı için 1 paket kakaolu bisküvi50 gram eritilmiş tereyağını1 çay bardağı kadar fındık içiTabanın üzerine2 paket Dr Oetker çikolata kesimli puding1 litre süt Üzerine; 1 paket beyaz çikolatalı sos1 su bardağı süt Pudingli Soğuk Pasta Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Dr Oetker Bitterli Mozaik Tanımı İçin Malzemeler 1 paket Dr Oetker bitterli puding2.5 su bardağı süt400 gr petibör bisküvi Süslemek için Beyaz pasta kremasıRenkli pasta süsü ve toz fıstık Dr Oetker Bitterli Mozaik Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Dr Oetker bitterli puding 2,5...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Pişmaniyeli Vanilyalı Kakaolu Pudingli Kup Tanımı İçin Malzemeler 1 paket Dr. Oetker vanilyalı puding3,5 su bardağı süt1 paket Dr Oetker kakaolu puding3,5 su bardağı süt Üzerine : 1 küçük kutu sade pişmaniye(250 gram) Pişmaniyeli Vanilyalı Kakaolu Pudingli Kup Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Mozaik Pasta Çilekli Dr. Oetker Pudingli Tanımı İçin Malzemeler 1 paket çilekli Dr. Oetker puding1 paket krema(200 ml)1 su bardağı süt(soğuk)1 paket vanilya10 adet çilek1 paket petibör bisküvi Sos için : Çilek (20-22 adet kadar çilek kullandım)1 tatlı kaşığı nişasta Mozaik Pasta Çilekli Dr...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
858,477Konular
981,292Mesajlar
29,560Kullanıcılar
xanzalSon üye
Üst Alt