Pudingli Pasta Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket Dr. Oetker vanilyalı puding
- 2 su bardağı süt
- 1 paket Dr. Oetker çikolatalı puding
- 2 su bardağı süt
- 1 paket krem şanti
- 1 çay bardağı soğuk süt
- 1,5 paket kakaolu bisküvi( eti )
Pudingli Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk evvel derin bir kabın içine buzdolabı poşetini kesip, yerleştirelim.
- Ardından tencereye 1 paket vanilyalı pudingi ve 2 bardak sütü döküp, ocakta pişirelim.
- İçine pişen vanilyalı pudingi dökelim. Yarım saat kadar bekletelim.
- Diğer taraftan kakaolu pudingi 2 bardak sütle pişirelim. Soğuyan vanilyalı pudingin üzerine dökelim. Soğuması için dolaba kaldıralım.
- 1 paket krem şantinin içine 1 çay bardağı soğuk süt döküp, mikserle çırpalım.
- 1 ,5 paket kakaolu bisküviyi kırıp, karıştıralım.
- Soğuyan pudingin üzerine bisküvili krem şantiyi düzgünce yerleştirelim.
- Kenarlarından sarkan poşeti üzerine sarıp dolaba kaldıralım.
- Ertesi gün servis tabağını üzerine koyup, aykırı çevirelim (ben geceden yapıp 1 gece dolapta beklettim).
Pudingli Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı