elektronikci
FD Üye
Pudingli Prenses Tatlısı Tanımı İçin Gereçler
- 1 paket çilekli puding
- 2,5 su bardağı süt (Puding için)
- 1 litre süt
- 3 yemek kaşığı nişasta
- 1 su bardağı toz şeker
- Yarım çay bardağı irmik
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 paket vanilya
Pudingli Prenses Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Süt ile pudingi pişirelim.
- Kalıbımızı sudan geçirelim.
- Sudan geçirdiğimiz kalıbımıza pişen pudingimizi dökelim hoş bir halde yayalım.
- İrmikli muhallebiyi pişirelim.
- Kaynadıktan sonra vanilya ve tereyağını ek edip karıştıralım.
- Hazır olan muhallebimizi kalıba koyduğumuz pudingin üzerine dökelim.
- Biraz soğuduktan sonra hindistan cevizi serpelim.
- Oda sıcaklığına gelmesi için bekleyelim.
- Oda sıcaklığına geldikten sonra dolaba koyup, 3 saat kadar dolapta bekletelim veee tatlımız hazır afiyet olsun.