teknolojiuzmani
FD Üye
Pudingli Tart Kek Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet yumurta
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 çay bardağı toz şeker
- 1 çay bardağı süt
- 2 çay bardağı un
- 1 adet kabartma tozu
- 1 adet vanilya
- Kakaolu puding (Arkasında ki tarife göre)
- Süt
Pudingli Tart Kek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere enfes bı kek tanımı veriyorum.
- Öncelikle yumurta ,sıvı yağ, şekeri eriyene denk çırpalım sonra başka materyalleri birleştirelim.
- Tart kalıbını margarin ile yağlayıp kekimizi dökelim.
- Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirelim.
- Kekimiz soğuduğunda sütle ıslatın.
- Pudingi üzerine döküp yayalım.
- Soğuduktan sonra istediğiniz biçime ve materyale nazaran süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun.