Puf Puf Kabaran Hamur Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet yumurta
- 1 çay bardağı su
- 1 yemek kaşığı yoğurt
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 çay kaşığı toz şeker
- 1,5 çay kaşığı tuz
- 1 paket kabartma tozu
- Aldığı kadar un
Puf Puf Kabaran Hamur Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tüm materyalleri un ve kabartma tozu hariç karıştırın.
- Daha sonra un ve kabartma tozunu eleyerek dökün ve kulak göğsü yumuşaklığına gelen hamuru 15 dk dinlendirin.
- Dinlenen hamuru oklava ile açın ve yuvarlak bir kalıp yada bardak yardımı ile kesin.
- Kızgın yağ da hamurları artlı önlü kızartın ve işte hazır ????.
@secilinn_mutfagi.
Puf Puf Kabaran Hamur Tanımı Fotoğraflı Yapılışı