Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Puf Puf Kabaran Yağ Çekmeyen Mayasız İçli Pişi Tarifi (Videolu)

Puf Puf Kabaran Yağ Çekmeyen Mayasız İçli Pişi Tarifi (Videolu)
0
30

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
puf-puf-kabaran-yag-cekmeyen-mayasiz-icli-pisi-tarifi-videolu.jpg

Puf Puf Kabaran Yağ Çekmeyen Mayasız İçli Pişi Tanımı İçin Materyaller

• 1 su bardağı süt(ılık)
  • 1 adet yumurta
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
  • Yaklaşık 3 su bardağı un
İç harcı için de istediğinizi kullanabilirsiniz
  • Ben peynirli hazırladım.

Puf Puf Kabaran Yağ Çekmeyen Mayasız İçli Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Süt, yumurta ve tuzu karıştırın içine 2 su bardağı un ve kabartma tozunu ek edip tekrar karıştırın.
  2. Kalan unu yavaş yavaş ek ederek hafif ele yapışan yumuşak bir hamur yoğurun. Kıvamını görüntüden izleyebilirsiniz. Ben 2,5 su bardağı un kullandım lakin unun markasına, yumurta büyüklüğüne nazaran ölçü değişebilir dikkatli ekleyin lütfen.
  3. Hamuru istediğiniz büyüklükte bezelere ayırın.
  4. Benim yaptığım büyüklükte 11 tane pişi çıktı. Bezelerin üstünü örtüp 5 dk dinlendirin.
  5. Daha sonra hamurları açın çok kalın olmasın dikkat edin baya kabarıyor zira.
  6. İçine peynir koyup kenar kısımlarına parmağınızla su sürün(daha düzgün kapanmasını sağlıyor peynirler akmıyor)
  7. Çatalı yavaşça unlayarak kenarlarına bastırın.
  8. Tavayı 1 parmak geçecek kadar sıvı yağ koyup ısıtın ve pişilerinizi kızartın. Görüntülü tanımı buradan izleyebilirsiniz ???????????? ayrıyeten daha fazla görüntülü tanım için beni youtube kanalımdan da takip edebilirsiniz kanalımın ismi rabia’nın tanımları.
Puf Puf Kabaran Yağ Çekmeyen Mayasız İçli Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

858,499Konular
982,572Mesajlar
30,320Kullanıcılar
UnusSon üye
Üst Alt