Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pufuduk Pişi

Pufuduk Pişi
0
27

Garfield

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
42,750
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
80
pufuduk-pisi.jpg

Pufuduk Pişi Tanımı İçin Gereçler

  • 4 su bardağı un ( süzgeçte elenmesi gerekiyor)
  • 2 tane yumurta ( oda sıcaklığında tercihen)
  • 1 paket ınstant maya
  • 2 yemek kaşığı hazır yoğurt
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Ilık süt ( soğuk yahut sıcak olmamasına dikkat edilmesi gerekiyor)
Kızartmak için;
  • Sıvı yağ

Pufuduk Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Unu kişi sayısına nazaran yapılabilir.
  2. Yumurta, maya, yoğurt, kabartma tozu birebir ölçüde olmalı.
  3. Bütün gereçleri kulak göğsü kıvamında yoğrulup 1 saat dinlendirelim.
  4. Hamur şişince oklava ile açıp hallerle kesip kızgın yağda kızartılabilir.Afiyet olsun ????.

Pufuduk Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

 
858,499Konular
982,584Mesajlar
30,351Kullanıcılar
kerimcan98Son üye
Üst Alt