Pul Biberli Grissini Tanımı İçin Materyaller
- 3 su bardağı yulaf unu(tam buğday unu da olur)
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı toz maya
- 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber
- 1 tatlı kaşığı çörekotu, kekik
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 su bardağı su
Pul Biberli Grissini Tanımı Yapılışı
- Tüm gereçleri bir kapta uygunca yoğurup yaklaşık 10 dakika dinlendiriyoruz.
- Hamurdan ufak kesimler koparıp elimizle rulo formunu veriyoruz ve yağlı kağıt serili fırın tepsimize diziyoruz.
- Evvelden ısıtılmış fırında 200 derecede yaklaşık 20-25 dakika pişiriyoruz.Fırından fırına nazaran değişebilir, kıtırlaştığında fırından alabilirsiniz. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun .