Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Quarex sorgu panel scripti v3.1(açıksız)

Quarex sorgu panel scripti v3.1(açıksız)
58
3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kulkan

İllegal Toplum
FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
59

efes_7777

İllegal Toplum
FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
63
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

• Kilitli
Sorgium kendi yaptığım bir sorgu paneli scriptidir, scriptte sql açığı, xss açığı vb. problemler bulunmamaktadır. Panel PHP yerine Javascript ile yazılmıştır, yanında uyumlu api servis scriptide verilecektir (Hem kendi api servisinizi açıp hemde panele sahip olabileceksiniz, loginler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
561
merhaba arkadaşlar bugün size quarex scripti paylaşıyorum iyi kullanımalr sorununuz olursa elimden geldiği kadar ilgilinecem *** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! ***
Cevaplar
121
Görüntüleme
2K
  • Kilitli
arkadaşlar quarex kapatıldı kapatıldığı için scriptini paylaşma kararını aldı sql de bazı hatlar varmış keyfi olarak çözdüm scripti kullanmak isteyenler bazı sql hataları varmış ben düzelttim paylaştım fakat test etmedim sorun olursa sql de söylersiniz ekleme işlemi yapılmaktadır iyi forumlar <3
Cevaplar
7
Görüntüleme
274
Selam gençler apex check scriptini yayıyorum açıksız bir scriptir public değildir apileri ben denediğimde çalışıyordu kullanabilirsiniz. *** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! *** Panelden ekran görüntüsü...
Cevaplar
12
Görüntüleme
452
858,461Konular
981,114Mesajlar
29,529Kullanıcılar
peaceSon üye
Üst Alt