Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ram alıcam yardım edermısınız

Ram alıcam yardım edermısınız
0
139

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Herkeze merhaba arkadaslar oncelıkle sımdıden tesekkurler
bılgısayarımda 2gb ram var malum yenı oyunlar cıkıyor ve ben yanındakı bos slotu 2 gb ram alıp degerlendırmek ıstıyorum ramın ozelleklerı:2 gb ddr2 800mhz kıngston yanına bır tane buldum arkadasdan ama alsam mı bılemedım alacagım ram ıse vt 2 gb ddr2 800 mhz marka farkı var cakısma yaparmı acaba yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler

Similar threads

Evet arkadaslar sizlerden ilgi edinme amacıyla bu konuyu acıyorum! ekran kartim nvindia 256 mb ram 512 işklemcim 18 bu oyunları oynarken takılıyor bazen donup geri gelıyor counterde normalde bişe yok tam ates edıcem yaklastım baslıyor takılmaya oyunun boku cıkıyor sankı gırıyor yavas cekıme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Slm arkadaslar bır sorun war ve cozum bulamıyorum bır turlupaylasmak bılgı almak ıstıyorum sımdıden yardımlarınız ıcın tesekkurler 512mb ddrram bıosta su hatayı verıyor Warning: Wrong DRAM Timing may make system can't boot Clear CMOS to overcome wrong Timing issue bu tam anlamı ıle nedırram...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
arkadaslar suan bılgısayarımda takılı olan 3 adet 2 gb ddr3 1333 mhz ram var 1 tane slotum boşta , ben bu slota 8 gb ddr3 1333 mhz ram taksam bir sıkıntı olurmu ? ; ram , işlemci hakkında bilgilerın fotosunu cektım assagıda arkadaslar verecegınız cevaplar ıcın tesekkur ederim
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
merhaba arkadaşlar geçenlerde ben yeni bir pc aldım 1 gb ram vardı ekran kartı işlemci filan kötü değil normal şimdi ben pcye 2gb ram yapmak istiorum yani 1 gb daha ekleyeceğim fakat bir sorunum var hangi ram türünden takacağımı bilmiorum kasanın içinde ddr 400 ram takılı fakat ram takma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Arkadaslar benim P4 32 Ghz 512 mb Ram var ama 256256 2tane 512 mb Ram oluyor bilgisayarıma Simdi Ram almak istiyorum Tek slot 1 gb Yanında da 256 mb'lık ram calısırmı yani 1256 mb olurmu bir aksilik cıkartırmı? benim 256 lık ramler DDR2SDRAM 267533 Mhz alıcağım ise Tek slot 1gb Ram DDR 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,506Konular
983,040Mesajlar
33,109Kullanıcılar
Mp1984Son üye
Üst Alt