Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ramazan ayına özel iftar duası

0
208

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19

Ramazan ayında iftar vaktinde iftar ederken yapacağınız çok özel ve fazla kısa ayrıca tez ezberlenecek hoş bir dua paylaşıyoruz sizlerle

Ramazan İftar duası:

Allâhumme kir sumtu ve bike âmentu ve aleyke tevekkeltu ve alâ rızkıke eftartu veli savmi ğadin neveytu fağfir limâ kaddemtu vemâ ahhertu

Anlamı

Allahım! Senin için oruç tuttum, sana inandım, sana dayandım, Senin verdiğin rızıkla orucumu açtım Yarının orucuna da kasıt ettim, benim geçmiş ve gelecek günahlarımı bağışla *

Similar threads

İftarda Yapılacak Duâ Allâhumme leke sumtu ve bike âmentu ve aleyke tevekkeltu ve alâ rızkıke eftartu veli savmi ğadin neveytu fağfir limâ kaddemtu vemâ ahhertu Anlamı: Allah'ım! Senin için oruç tuttum, sana inandım, sana dayandım, Senin verdiğin rızıkla orucumu açtım Yarının orucuna da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
Güzel İftar Duası İftar zamanında yapılacak en hoş dualardan biriAşağıdaki duayı İftar vaktind eiftar ederken okuyabilirsiniz İftar duası Arapça yazılışı ve okunuşu Allahumme kir sumtu ve bike amentu ve aleyke tevekkeltu ve ala rızkıke eftartu veli savmi ğadin neveytu fağfir lima...
Cevaplar
0
Görüntüleme
236
İftarda Okunacak Dua İftarda Yapılacak Dua İftar Duası İftarda Yapılacak Dua Allahumme kir sumtu ve bike amentu ve aleyke tevekkeltu ve ala rızkıke eftartu veli savmi ğadin neveytu fağfir limâ kaddemtu vema ahhertu İftar Duasının Anlamı Allah'ım Senin için oruç tuttum, sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Ramazan Ayına Özel İftar Duası iftar duası ramazan iftar duası Sevgili melekler, yarın birincil orucunu tutacağımız Ramazan ayı her tarafında iftarda okuyabileceğimiz ve kolaylıkla ezberleyeceğimiz, anlamı çok güzel kısa bir iftar duası paylaşıyoruz sizlerle 1549026758 1549026758...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
İftar Duası iftar duası iftar duasi duası sesli İftarda Yapılacak Duâ Allâhumme kir sumtu ve bike âmentu ve aleyke tevekkeltu ve alâ rızkıke eftartu veli savmi ğadin neveytu fağfir limâ kaddemtu vemâ ahhertu Anlamı: Allah'ım! Senin için oruç tuttum sana inandım sana dayandım Senin verdiğin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,506Konular
983,058Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt