Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ramazan Ayına Özel İftar Duası

Ramazan Ayına Özel İftar Duası
0
83

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ramazan Ayına Özel İftar Duası iftar duası ramazan iftar duası Sevgili melekler, yarın birincil orucunu tutacağımız Ramazan ayı her tarafında iftarda okuyabileceğimiz ve kolaylıkla ezberleyeceğimiz, anlamı çok güzel kısa bir iftar duası paylaşıyoruz sizlerle 1549026758 1549026758 ramazanayinaozeliftarduasi5c5445cb44e90ramazanayinaozeliftarduasi5c5445cb44e90 ramazanayinaozeliftarduasi5c5445cb44e90 Ramazan İftar duası: Allâhumme leke sumtu ve bike âmentu ve aleyke tevekkeltu ve alâ rızkıke eftartu veli savmi ğadin neveytu fağfir limâ kaddemtu vemâ ahhertu Anlamı Allah’ım! Senin için oruç tuttum, sana inandım, sana dayandım, Senin verdiğin rızıkla orucumu açtım Yarının orucuna da hedef ettim, benim geçmiş ve gelecek günahlarımı bağışla  

Similar threads

İftar Duası iftar duası iftar duasi duası sesli İftarda Yapılacak Duâ Allâhumme kir sumtu ve bike âmentu ve aleyke tevekkeltu ve alâ rızkıke eftartu veli savmi ğadin neveytu fağfir limâ kaddemtu vemâ ahhertu Anlamı: Allah'ım! Senin için oruç tuttum sana inandım sana dayandım Senin verdiğin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Ramazan ayına özel iftar duası Ramazan ayında iftar vaktinde iftar ederken yapacağınız çok özel ve fazla kısa ayrıca tez ezberlenecek hoş bir dua paylaşıyoruz sizlerle Ramazan İftar duası: Allâhumme kir sumtu ve bike âmentu ve aleyke tevekkeltu ve alâ rızkıke eftartu veli savmi ğadin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
208
İftarda Yapılacak Duâ Allâhumme leke sumtu ve bike âmentu ve aleyke tevekkeltu ve alâ rızkıke eftartu veli savmi ğadin neveytu fağfir limâ kaddemtu vemâ ahhertuAnlamı: Allah'ım! Senin için oruç tuttum, sana inandım, sana dayandım, Senin verdiğin rızıkla orucumu açtım Yarının orucuna da amaç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Ramazan ayına ozel iftar duası Ramazan ayında iftar vaktinde iftar ederken yapacağınız cok ozel ve cok kısa ayrıca cabucak ezberlenecek guzel bir dua paylaşıyoruz sizlerle Ramazan İftar duası: Allahumme leke sumtu ve bike amentu ve aleyke tevekkeltu ve ala rızkıke eftartu veli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
200
İftarda oruç açarken okunacak kısa dualar İftar duası Arapçası: “Allâhumme kir sumtu ve bike âmentu ve aleyke tevekkeltu ve alâ rızkıke eftartu veli savmi ğadin neveytu fağfir limâ kaddemtu vemâ ahhertu İftar duası Türkçe Anlamı: “Allah ’ım! Senin için oruç tuttum, sana inandım, sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
858,506Konular
983,058Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt