Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Reçelli Kurabiye (Engelsaugen)

Reçelli Kurabiye (Engelsaugen)

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
36
F-D Coin
99
recelli-kurabiye-engelsaugen.jpg

Reçelli Kurabiye (Engelsaugen) Tarifi İçin Malzemeler


Hamur:
  • 150 gram tereyağı
  • 75 gram pudra şekeri
  • 1 tutam tuz
  • 1 paket vanilya şekeri
  • 2 adet yumurta sarısı
  • 230 gram un
  • 70 gram kıyılmış fındık
  • Dolgu
  • Reçel

Reçelli Kurabiye (Engelsaugen) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tereyağını pudra şekeri, tuz, vanilya şekeri ve yumurta sarısı ile krema kıvamına gelene kadar karıştırın. Unu ve kıyılmış fındıkları ekleyip kısaca karıştırın.
  2. Hamuru en az 1-2 saat buzdolabında bekletin.
  3. Hamurundan fındık büyüklüğünde parçalar alıp elinizde yuvarlayın.
  4. Tahta kaşık sapı ile ortasına çukurlar oluşturun.
  5. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin.
  6. Sıkma torbasına reçeli doldurun ve çukurları reçel ile doldurun.
  7. Kurabiyeleri önceden ısıtılmış fırında 180°c alt üst ayarda yaklaşık 12-15 dakika pişirin.
  8. Kurabiyeler pişdikten sonra üzerine pudra şekeri serpin. Not: pişirdikten sonra kurabiyeleri tekrar reçel ile dolduruyorum. Ben küçük yapdığım için 90 adet çiktı. Afiyet olsun!.
Reçelli Kurabiye (Engelsaugen) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,489Konular
981,519Mesajlar
29,655Kullanıcılar
yusuf2149Son üye
Üst Alt