Red Velvet Cupcake Tanımı İçin Gereçler
- 2 adet yumurta
- 125 gram toz şeker
- 1 tatlı kaşığı kakao
- Yarım çay kaşığı kırmızı besin boyası
- 125 ml süt
- 125 gram teremyağ yada 125 ml sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı yoğurt
- 150 gram un
- Bir tutam tuz
- 1 paket kabartma tozu
- 2 paket vanilya
- 180 gram labne
- 100 gram pudra şekeri
- 1 paket vanilya
- 75 gram kremşanti
- Kahvaltılık çikolata
Red Velvet Cupcake Tanımı Yapılışı
- Yumurta ,tuz ve toz şekeri uygunca çırpıyoruz .
- Un hariç başka materyallerimizi koyup karıştırıyoruz son olarak unumuzu ekliyoruz ve çırpıyoruz.
- Cupcake kalıplarımıza döküyoruz birkaç kere tezgaha kalıpları vurunki eşit kabarsın.
- Evvelden ısıttığımız 175 derece fırında 15 dakika pişiriyoruz.
- Pişip soğuyunca ortasından oyuklar açıp kahvaltılık çikolata dolduruyoruz.
- Kremamız için labneyi çırpıp ,pudra şekerini ekliyoruz ve karıştırıyoruz.
- Vanilya ve şantiye katıp yoğunlaşıncaya kadar çırpıp buzdolabına atıyoruz.
- Yuvarlak duy taktığımız sıkma torbasına kremamızı dolduruyoruz kekimizin üzerine sıkıyoruz.
- İçinden çıkardığımız modülleri rondodan çekip kekimizin üzerini süslüyoruz.
Kreması çok hoş marşmelov üzere oluyor gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz.