Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Reha Muhtar Klasİklerİ

Reha Muhtar Klasİklerİ
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Reha Muhtar Klasİklerİ Bir yüzücü 350 tonluk bir gemiyi çekmiştir Muhtar sorar: Nasıl çekiyorsunuz gemiyi? İnanç meselesi İçinizde bunu hissetmeniz gerekir Neyi hissetmem gerekir? Gemiyi mi? Muhtar ara sıra anlamakta zorlanır: Doğuştan âmâ olduğunuzu anladım da beyefendi, küçükken de gözleriniz görmüyor muydu onu soruyorum? Dağcılar çok üşümek üzereyken kurtarılmıştır ve Muhtar oldukça kısa fakat tüm merak ettiklerimiz soruların cevabı niteliğinde bir soru sorar: Soğuk muydu? İtalya muhabiri Muhtar'a bildiriyor: İtalyanlar Fatih Terim'e kurtarıcı anlamında 'Salvatore' diyorlar Yani O'na kurtarıcı diyorlar, o kadar mi? Evet 'Salvatore' diyorlar Ve Muhtar, defalarca kavrayış zorluğu çeken biz izleyicilere olayı açıklar: Gördüğünüz gibi sayın seyirciler İtalyanlar Fatih Terim'e kurtarıcı anlamında 'Matador' diyorlar Muhtar cenaze haberi verir: Salı günü kılınacak cuma namazından daha sonra defnedilecek cenaze Adam karısını boğarak öldürmüştür Muhtar'ın birincil sözü: Efenim başınız sağ olsun Alparslan Türkeş'in cenaze töreni Muhtar anlatır: Cenaze töreninde sayıları on binin üzerinde yedi bin emniyet görevlisi vardı Kadın bıçaklanmıştır Muhtar canlı yayında gerçeklerin peşindedir: Sizi öldürebildi mi efenim? Mahkumlar tünel kazarak kaçar Muhtar sorar : Mahkumlar kaçmak için mi tünel kazdılar? Bir mektep müdürü cinsel tacizle suçlanır Sen benim sözümü bile kestiğine tarafından kim bilir daha neler yapmışsındır Şahane Avcı kürtaj yaptırmıştır Peki, bebek acilen nerede? Reha Muhtar, canlı yayında Hamdi Bey'le konuşuyor Sayın Hamdi Bey iyi aksamlar efendim Sizin adınız Hamdi midir, efendim? Evet Hamdi, Reha Bey Hamdi diyorsun Hamdi diyorum çünkü nüfus kağıdımda öyle yazıyor Ben nüfus kağıdınızı sormuyorum efendim Sana soruyorum: Sizin sahte olmayan isminiz nedir? Hamdi Yani sahte olmayan isminiz Hamdi diyorsunuz Peki sahte olan isminiz hangisi? Benim sahte olan bir ismim yok! Lakin henüz sahte olmayan ismim Hamdi dediniz Çağırmak fakat üstelik sahte isminiz var Size Yeşil diyorlar efendim Siz Yeşil misiniz? Hayır Yeşil değilim Öyleyse size niye Yeşil diyorlar? Bana Yeşil demiyorlar Hamdi diyorlar Yani inkar ediyorsunuz Ses Çıkarmama ikrardan kazanç Hamdi Ben sükut etmiyorum, konuşuyorum ve Yeşil değilim diyorum Yeşil değilim dediniz fakat mosmor oldunuz Bakıyorum şu anda de kızarıyorsun Niye sarardın Hamdi? Ne oldu Hamdi Bey? Bir olağandışı görünüyorsunuz? Galiba delirdim Bana bir hekim lütfen! Geçmiş olsun, Hamdi Bey Size ivedi şifalar diliyorum İyi Günler Türkiye, her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa​  

858,507Konular
982,856Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt