Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararlarına nazaran, Rekabet Konseyi Başkanlığına Birol Küle, ikinci başkanlığa ise Arslan Narin atandı.
Rekabet Kurumu'na atanan Birol Küle de mesleğine bir İslami banka olan Al Baraka Türk'te başlayan isimlerden. Küle buradan sonra 1996 ile 2007 yılları ortasında FETÖ'den kapatılan Bank Asya'da vazife yaptıktan sonra 2007'de öteki bir İslami banka Kuveyt Türk'e transfer olmuştu.
Bilecik Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Güsamettin Erdoğan, Burdur Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, Eskişehir Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Necmi İtina ve Şanlıurfa Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Şerafettin Turan vazifeden alındı.
Bartın Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Kayseri Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Eskişehir Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Iğdır Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, Kayseri Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Muğla Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Iğdır Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Hakan Gönen, Kastamonu Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Cengiz Bahçacıoğlu, Şanlıurfa Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne İsmail Yapıcıer ve Osmaniye Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Aydın Albak'ın ataması yapıldı.