Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Revani

Revani
0
29

dadaş

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,091
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
70

Revani Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta ️
  • 1 su bardağı yoğurt ️
  • 1 su bardağı irmik️
  • 1 paket kabartma tozu vanilya ️
  • 1 su bardağı un️
  • 1 çay bardağı şeker ️
  • 1 çay bardağı sıvı yağ ️
Şerbet için;
  • 3 su bardağı şeker ️
  • 3,5 su bardağı su ️
  • 2-3 damla limon

Revani Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk evvel şerbeti ocağa alalım ve kaynadıktan sonra limon suyunu ek edip, altını kısıp, yaklaşık on dakika kadar kaynatın. Daha sonra soğumaya bırakınız.
  2. Daha sonra yumurta ile şekeri yoğurt kıvamına gelene denk karıştırınız ve daha sonra yoğurt, sıvı yağ ek edip karıştırınız.
  3. Daha sonra öbür gereçleri ek ediniz un hariç. Güzelce karıştırıp unu azar azar ek ediniz.
  4. Kare borcamı güzelce yağlayıp, fırını 175 dereceye ayarlayınız. Yaklaşık 30 dakika ya kadar pişiriniz.
  5. Piştikten sonra birinci sıcaklığı geçince dilimleyiniz. Soğumuş olan şerbeti dökünüz.
  6. Şerbet çektikten sonra dilediğiniz üzere süsleyip servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun. ????????????????????
Not: Benim kullanmış olduğum gereçlerle kare borcama nazaran bilginiz olsun.

Revani Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Risksiz Revani Tanımı İçin Gereçler 3 adet yumurta1 çay bardağı toz şeker1 çay bardağı sıvı yağ1 su bardağı yoğurt1.5 su bardağı irmik1.5 su bardağı un2 pk kabartma tozu1 pk vanilya Şerbeti için; 3 su bardağı şeker3.5 su bardağı su3-4 damla limon suyu Risksiz Revani Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Portakal Kabuklu Revani Tanımı İçin Malzemeler 3 adet yumurta1 su bardağı yoğurt1 su bardağı irmikYarım su bardağı şeker1 su bardağı +2 yemek kaşığı unYarım su bardağı sıvı yağ1 paket vanilya1 paket kabartma tozu1 portakal kabuğu rendesiBardak ölçüsü 200 mlKare büyük uzunluk borcam tepsi Şerbet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Revani Sade Tanımı İçin Malzemeler 3 adet yumurta1 çay bardağı sıvı yağ1 su bardağı şeker1 su bardağı yoğurt1,5 su bardağı irmik1 su bardağı un1 paket vanilya1 paket kabartma tozu Şerbeti için; 3 su bardağı şeker4 su bardağı su1 yemek kaşığı limon suyu Üzeri için; Hindistan cevizi yahut antep...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Kolay Revani Tanımı İçin Gereçler 3 adet yumurta1 çay bardağı sıvı yağ1 çay bardağı şeker1 çay bardağı yoğurt1,5 su bardağı irmik2 su bardağı un1 kabartma tozu1 tane vanilya Şerbet için 2,5 su bardağı şeker3 su bardağı su Kolay Revani Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Birinci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Revani Tanımı İçin Malzemeler 4 yumurta1 çay bardağı şeker1 çay bardağı sıvı yağ1 su bardağı yoğurt1 su bardağı irmik1 buçuk su bardağı un1 vanilya1 kabartma tozu1 limon kabuğu Şerbeti için; 3 su bardağı şeker3 buçuk su bardağı suYarım limon suyu Revani Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt