Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Riboflavin (B2) kullanımı nasıl azaltılır?

Riboflavin (B2) kullanımı nasıl azaltılır?
0
104

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Riboflavin, ya da B2 vitamini, *yüksek proteinli besinlerde yer alan ve suda çözünebilen bir protein Bu yüzden deformasyon şansı fazla düşük Afiyet otoritelerine tarafından B2 vitamini kullanımının bir üstteki limiti yok Tavsiye edilen jurnal B2 vitamini kullanımı yetişkin erkekler için 13 miligram yetişkin kadınlar içinse 11 miligramdır Riboflavin bir antibiyotik olan tetrasiklinin emilimini ve etkisini engelleyebilir Eğer riboflavin kullanımınızı azaltmayı düşünüyorsanız, *öncelikle doktorunuza başvurun
Adım 1

Düşük riboflavin seviyesine sahip besinler tüketmeyi tercih edin Ekmek, mısır gevreği ve süt genel olarak riboflavin bakımından zengin besinlerdir Yumurta, peynir, balık, tavuk eti, sığır eti ve badem de yüksek oranda riboflavin bulunduran besinler arasında
Adım 2

Riboflavin içerebilecek takviyelerden uzakta durmaya çalışın Bkompleks vitaminleri ve multivitaminler riboflavin taşıyan takviyelere örnek olarak gösterilebilir Eğer tetrasiklin kullanmaya devam edecekseniz de vitamin takviyeleriyle ayrı vakit dilimlerinde kullanmaya itina gösterin
Adım 3İçerisindeki riboflavin miktarını eksilmek için tükettiğiniz besinleri ışığa maruz bırakın Linus Pauling enstitüsünde yapılan bir araştırmaya göre pak kaplar içerisinde muhafaza edilen sütler 2 saat boyunca güneş ışığına maruz kaldıktan daha sonra içerisindeki riboflavinin %50 ’sini kaybediyor
Adım 4Vücudunuzda yer alan fazla riboflavini arındırmak için sıkça su için Riboflavin suda çözünebilen bir vitamin olduğu için çok ufak bir kısmı vücutta depolanır
Adım 5Riboflavin takviyelerinin emilimini azaltan bir bitki olan “sarı karnıyarık otu *kullanın Fakat araştırmacıların sarı karnıyarık otunun riboflavin emilimini azalttığı konusunda belirlenmiş olmadığını bilmenizde fayda var Bunun için ihtiyaç duyacağınız şeyler yalnızca su ve sarı karnıyarık otundan ibaret Konu ile alakalı ayrıntılı bilgi için yorum yazın

858,497Konular
981,905Mesajlar
29,929Kullanıcılar
MuhammedcanSon üye
Üst Alt