
Rulo Pasta Tanımı İçin Materyaller
- 3 adet yumurta
- 1 çay bardağı şeker
- 3 yemek kaşığı un
- Yarım çay bardağı su
- Vanilya
- Kabartma tozu
- 2 su bardağı süt
- 1 yemek kaşığı un
- 1 yemek kaşığı nişasta
- 1 çay bardağı şeker
- 1 yumurta sarısı
- 1 paket vanilya
- 1 paket krem şanti
Rulo Pasta Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Kek hamurunu hazırlayıp yağlı kağıt serilmiş tepsiye uygunca yaydırarak dökün .
- 170 derecede pişirin.
- Keki fırından çıkardıktan 5 dakika sonra kenarlardan kaldırarak yağlı kağıttan ayırın.
- Krema için krem şanti hariç öbür gereçlerin hepsini tencereye koyup daima karıştırarak pişirin.
- Krema soğuyunca krem şantiyi ekleyip blander ile çırpın.
- Kremayı kekin üzerine döküp üzerine istediğiniz meyvelerden koyup, çikolata kesimleri da ekleyin, sonrasında keki rulo formunda sarın.
- Ben en son üzerine eritilmiş çikolata gezdirdim, süslemesi size kalmış
.????????????????