Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Rus Salatası

Rus Salatası
0
26

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
rus-salatasi-3.jpg

Rus Salatası Tanımı İçin Materyaller

• 5-6 adet orta uzunluk patates
  • 1 kavanoz garnitür
  • 1 konserve mısır
  • 5-6 adet kornişon turşu
  • 2-3 yemek kaşığı yoğurt
  • 3-4 yemek kaşığı mayonez
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı tuz

Rus Salatası Tanımı Yapılışı

1.  Patatesleri küçük küpler halinde doğrayıp üzerini geçecek kadar su koyup tuz ekliyoruz yumuşayana kadar haşlıyoruz.
  2.  Kornişon turşuları küpler halinde doğruyoruz.
  3.  Ben konserve garnitür kullandım sizler isterseniz bezelye ve havucu başka farklı haşlayarak kullanabilirsiniz.
  4.  Bir kaba garnitür, mısır, turşu ve haşlayıp soğuttuğumuz patatesleri ekliyoruz.
  5.  Başka bir kapta yoğurt, mayonez, tuz ve karabiberi düzgünce çırpıyoruz ve harcımızın üzerine döküyoruz.
  6.  Karıştırıp servis ediyoruz.
Afiyet şifa olsun ????.

Similar threads

Makarnalı Rus Salatası Tarifi İçin Malzemeler 1/2 (yarım) paket boncuk makarna1 konserve hazır garnitür (İsterseniz kendiniz de bezelyeleri patatesi havucu haşlayıp yapabilirsiniz)5 yemek kaşığı konserve mısır2 3 adet kornişon turşu2 su bardağı yoğurt3 yemek kaşığı mayonezTuz Makarnalı Rus...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
Ezme Rus Salatası Tanımı İçin Gereçler 1 kg patates3 havuç1 su bardağı mısır1 su bardağı bezelye1 çay bardağı mayonez3 yemek kaşığı zeytinyağı10 adet kornişon turşuTuz Ezme Rus Salatası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Patatesleri güzelce yıkayarak kabukları ile birlikte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Makarnalı Rus Salatası Tarifi İçin Malzemeler 1 paket boncuk makarna1 su bardağı haşlanmış mısır1 kavanoz garnitür6-7 adet kornişon salatalık turşusu1 tutam dereotu7-8 kaşık katı yoğurt3 yemek kaşığı mayonezTuz Makarnalı Rus Salatası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Rus Salatası Tarifi İçin Malzemeler 5-6 adet patates1 su bardağı mısır1 su bardağı bezelye3 adet havuç ( ben konserve kullandım )5-6 tane küçük doğranmış kornişon turşu1,5 su bardağı yoğurt6 yemek kaşığı mayonezTuz Rus Salatası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Patatesleri soyup...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
Rus Salatası Tanımı İçin Gereçler 1 paket boncuk makarna1 konserve garnitür1 deste dereotu5-6 adet kornişon turşuYoğurtMayonezSarımsak Rus Salatası Tanımı Yapılışı Öncelikle makarnamızı paketin üzerinde yazan süreyi aşmayacak biçimde haşlıyoruz ve piştikten sonra süzüp derin bir kap içinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,476Konular
981,261Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt