elektronikci
FD Üye
Rus Salatası Tanımı İçin Materyaller
- 1 paket boncuk makarna
- 1 adet orta uzunluk patates
- 1 adet havuç
- 1 bardak bezelye
- 5-6 adet kornişon
- Yoğurt (Kıvam alması için biraz mayonez)
- Tuz
- Dereotu (İsteğe göre)
Rus Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle garnitürlerinizi küp küp doğrayıp (Daha çabuk haşlanması için) haşlayın.
- Daha sonra makarnanızı haşlayın ve süzün.
- Akabinde yoğurt ve mayonezinizi kıvamlı bir formda çırpın.
- Haşlanan garnitürlerinizi süzüp, yeterlice suyu geçtikten sonra bir kaba yoğurdunuzu dökün.
- Üzerine garnitürlerinizi, turşunuzu ve makarnanızı ekleyin, yeterlice karıştırın. Dilediğiniz üzere dereotu vs ekleyebilirsiniz. Afiyet olsun ????.