Rus Salatası Tarifi İçin Malzemeler
- 1 adet havuç
- 1 adet büyük patates
- Yarım su bardağı bezelye
- 6 adet kornişon turşu
- Mayonez
- Kese yoğurdu
- Normal yoğurt
- 3 damla limon
- Tuz
Rus Salatası Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk önce havuç, patates, bezelye küp küp kesilir ve bir tencereye alınır.
- üzerine geçecek şekilde su koyup 1 tatlı kaşığı tuz koyulup haşlanır.
- Malzemeler haşlanırken bir kaba 3 yemek kaşığı dolusu kesme yoğurt, 3 yemek kaşığı normal yoğurt, 5 yemek kaşığı mayonez, 1 tatlı kaşığı tuz, 3 dama limon koyulur karıştırılır.
- Kornişon turşu küp küp kesilir ve yoğurt karışımına eklenir.
- Haşlanan sebzeler soğuk su yardımıyla soğutur ve karışma eklenir güzelce karıştırılıp servis edilir. Afiyet olsun ????.