Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Rüyada boğa görmek

Hoş geldin! mehmet353 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Rüyada boğa görmek
0
40

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Rüyada boğa görmek boğa boğa resimleri rüyada beyaz görmek rüyada bakmak ruyada boga gormek Ben sık sık rüyamda boğa görüyorum hiç anlamına bakmamıştım hemen bu merakımı gideryim diye baktım pekde iyi değilmiş lakin rüyalara takılıpta kalmıyorumruyadabogagormek5c527ecd58babalt ruyadabogagormek5c527ecd58babalt nede olsa bilinçaltı işteBuyrun sizde gördüyseniz Rüya tabiri 1548272766 1548272766 ruyadabogagormek5c527ecdada0druyadabogagormek5c527ecdada0d ruyadabogagormek5c527ecdada0d Rüyada kavgalı bir boğa görmek, kötü bir olayla karşılaşılacağına işarettir Boğa güreşi olumlu yönde bir takım değişikliklerin olacağının habercisidirRüyada dargın bir boğa görmek, fena bir olayla karşılaşılacağına işarettir Kizgin bir boga bakmak, yakinda basiniza fena bir is gelecegine isarettir Bir baska rivayete görede: Rüyada boga bakmak kuvvetli ahali arasinda yasamaga isaret eder Kısa zamanda içinde can sıkıntısı verecek bir tasa geleceğine yorumlanır Boğa şiddet ve heybetin timsalidir Bu sebeple rüyada boğa bakmak, meslek hayatında muvaffakiyete alâmettir ve insan için kuvvettir Birbaşka yorumcudan sözcük grubu; Bir kimsenin rüyasında boğa görmesi; her yönden varlıklı ve kuvvetli olan insanlarla arkadaşlık kurarak bunlardan üstünlük göreceğine kişinin rüyasında iki boğanın birbiriyle boğuştuğunu görmesi; rüya sahibinin hayatında önemli şansın dönmesi meydana geleceğine ve hayat seviyesinin beklemediği bir seviyeye yükseleceğine işaretle cümle parçası olunurRüyanızda bir boğanın hücumuna uğradığınızı görmeniz; kötülük yapmalarından çekindiğiniz kimselerden artık korkmanıza bir neden almadığına, rüyanızda kızgın bir boğa görmeniz; yakında başınıza ü bir iş geleceğine delalet eder  

858,505Konular
982,613Mesajlar
33,037Kullanıcılar
link67Son üye
Üst Alt