Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Rüyada Girdap Görmek

Rüyada Girdap Görmek
0
244

Similar threads

Birey rüyasında bir hortumdan su fışkırdığını görürse bahtı açık bir kazanç sahibi olur Rüyada su hortumu bakmak kazanca yorumlanir Rüyasinda içinden su geçen bir anafor görmek, isinde kazançli olacagina veya eline beklemedigi bir yerden mal ya da para geçecegine veya bir mirasa konacagina...
Cevaplar
0
Görüntüleme
253
hortum Birey rüyasında bir hortumdan su fışkırdığını görürse şanslı bir gelir sahibi olurRüyada su hortumu bakmak kazanca yorumlanir Rüyasinda içinden su geçen bir hortum görmek, isinde kazançli olacagina veya eline beklemedigi bir yerden mülk ya da para geçecegine ya da bir mirasa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Rüyada görülen kasırga rüyaları iyiye yorumlanır Fazla pozitif değişiklikle anlatım tarzı edilir Ortalığı daha alçak üst eden bir girdap, kişinin yaşamının her tarafında değişeceğine kötüye işaret eder Bu fırtınanın ortasında kaldığını görebilen birey, kendisine ayrı bir yol çizmeye işarettir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
270
Rüyada uçak görmek , Rüyada uçak görmek ne demektir, Rüyada uçak bakmak ne kavrayış gelir, Uçak bakmak yolculuğa, ehli için makam ve rütbenin yükselmesine, diğerleri için madden ilerlemeye ya da mektup almaya kötüye işaret eder Havalanan uçakta olduğunu görmek, isteyerek hayatında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
232
Hemen hemen herkes çocukluğun da küçük bir su birikintisinde ya da çay içtiği bardakta bir girdap oluşturmuş ve bunu zevkle izlemiştir. Girdap denilen olaya günlük yaşantımızda fazlasıyla şahit oluyoruz. Bazı girdaplar küçük girdap olarak adlandırılır iken bazıları çok büyük girdaplardır. Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
197
858,470Konular
981,199Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt