Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ruzgar Soyluyor Şimdi Şarkı Sozu

Ruzgar Soyluyor Şimdi Şarkı Sozu
0
138

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ruzgar Soyluyor Şimdi Şarkı Sozleri

Ruzgar soyluyor şimdi o yerlerde
Bizim eski şarkımızı
Vazgec soyleme artık
Hatırlatma mazideki aşkımızı

Bir kış gunuydu başladı
Bu hazin macerası gonlumun
Vazgec soyleme artık
Hatırlatma mazideki aşkımızı

Similar threads

Müslüm Gürses Rüzgar Söylüyor müslüm gürses rüzgar söylüyor hemen o yerlerde bizim eski şarkımızı rüzgar söylüyor acilen o yerlerde bizim eski şarkımızı müslüm gürses Rüzgar soyluyor simdi O yerlerde bizim eski sarkimizi Vazgec soyleme artik Hatirlatma mazideki askimizi Bir kış günü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Nedim Zeper Semaver şarkı sozleri Nedim Zeper Semaver şarkısı sozu Acılarla demledim aşkımı semaverde Dili bağlandı sozun takat yok yureğimde Gitti donmedi yureğim yangın yeri Ne suyum var ne ruzgar kavrulan bir col gibi Allahım artık bitir ağlamakla gun gecmiyor Bedava diyemi boyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Nalan Hayat Bu şarkı sozleri Nalan Hayat Bu şarkısı sozu Seninleyken olanların hesabını tuttum gece Diğerlerinden farklıymışsın en hayini senmişsin bence Sanki sert bir ruzgar esti dallarımdan yapraklar dokuldu Sahile bir dalga vurdu aşkımızı surukledi bizi savurdu Yok uzulmem yok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Ozcan Deniz Vazgec Gonlum Şarkı Sozleri Ozcan Deniz Vazgec Gonlum Şarkı Sozu, Şarkı Sozleri Vazgec gonlum sen bu aşktan Sana kıymet veren mi var Unut dertten zevk almayı Seni ancak seven anlar Kapat cile kapısını Girmesin o vefasızlar Dunya denen şu hanede Elbet seni biri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Sefa Topsakal Ruzgar Aldım Şarkı Sozu Sefa Topsakal Ruzgar Aldım Şarkı Sozleri Ruzgar Aldım Şarkı Sozu imagessefatopsakalruzgraldimsarkisozu5ada93b4aedf4 Sefa Topsakal Ruzgar Aldım Şarkı Sozu Ben sustuğum an felaketin başlar Bir sessiz fırtına sarar her yanını Ayrılığın ayak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
858,497Konular
981,941Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt