Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sabahları Erken Kalkmanın Yolları

Sabahları Erken Kalkmanın Yolları
0
79

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Sabahları Erken Kalkmanın Yolları nedir
Sabahları Dinç kalkmanın yolları

Sabahları Erken Kalkamıyorsanız işte size erken kalkmak için öneriler;

1 Yavaş Başlayın Aniden erken kalkmaya çalışırsanız, büyük ihtimalle zorlanacaksınızdır yavaş yavaş hergün 15 dakika dek daha erken kalkmaya çalışın Ertesi gün bir 15 dakika daha erken kalkın Aşama kademe hedefinize içten yaklaşacaksınız 'Aheste aheste çıkacaksın bu merenlerden'

2 Erken Yatın Geç yatmaya alışmış, gece yarısına değin televizyon seyrediyor veya internette sörf yapıyor olabilirsiniz Ayrıca bu alışkanlığınıza devam ederseniz ayrıca de erken kalkmaya çalışırsanız, kesin bir noktada vücudunuzun isyanları oynaması kaçınılmaz olacaktır Ve fakat elden meydana çıkan erken kalkma alışkanlığınız olursa, tekrar geç kalkacak ve yeni her yerde açtırmak zorunda kalacaksınız Uykunuz gelmediyse bile erken yatın ve yatakta okuyun Eğer sahiden yorgunsanız göz kapaklarınız tez ağırlaşacak, değil ise okuma tamamen huzurlu bir uykuya geçiş yapabileceksinizdir

3 Çalar saatinizi uzak tutun Çalar saatinizi yataktan mümkün olduğunca uzağa koyun oysa, 'Uyuma' düğmesine eliniz gitmesin Bu düğmeyi hiçbir zaman kullanmayın Selo bant ile bu düğmeyi bantlamak da işe yarayacaktır Buradaki kandırma, saati kapatmak için yataktan kalkmak zorunda olmanız Bu noktadan sonra da yalnızca ayakta kalmaya devam etmeniz lüzum

4 Yatak odasından çıkın Saati kapattıktan sonra, yatağa dönmek için sebepler bulmaya çalışmadan önce odadan çıkın Banyoya bir ziyaret benim ilk yaptığım meslek örneğin Banyoda işim bitip, elimi yüzümü de yıkayınca yeterince ayılıyorum Eğer hala uyanmadıysanız aynaya bakın Korkudan uyanacaksınızdır

5 Beyninizi dinlemeyin İç sesiniz sizi yatağa çevirmek için taklalar atabilir Hiç kulak asmayın Dinlemeye başlarsanız, yatağa geri döneceksinizdir

6 İyi bir sebebiniz olsun Sabahleyin yapacağınız önemli bir şey bulun Bu sebep sizi motive edecektir Ben sabahları blog yazmayı seviyorum Bu benim sebebim Siz de sizinkini bulun

7 Erken kalkmayı kendinize bir ödül olarak düşünün Ilk bakışta zor bir şey yapıyorsunuz gibi görülebilir, ancak bunu zevkli ve bereketli bir hale getirirseniz bu işten fazla zevk alacaksınız Motivasyonunuz da artacaktır Güzel bir sıcak çikolata, kahve veya çayla ödüle başlayabiliriz örneğin Ben günün doğuşunu seyretmeyi, okuduğum kitaptan bir bölüm bitirmeyi veya sesizlik içinde çalışma yapmayı da seviyorum Sizde kendi ödülünüzü keşfedin!

8 Ekstra zamanın keyfini çıkarın Sadece okumak için, televizyon bakmak için ya da internette ya da denizde sörf yapmak için erken kalkmayın Sabahleyin, akşam yemeğini hazırlayabilirsiniz örneğin veya öğlen için birşeyler hazırlayıp, zaman kazanabilirsiniz 2 saat içinde 3 saatlik meslek yapacaksınız Etkinliğiniz fazla artacak

*

858,497Konular
982,125Mesajlar
30,082Kullanıcılar
SEDATcan2525Son üye
Üst Alt